Gemma zwangere yoga docente

een moment om volledig bij mijn zwangerschap stil te staan

“Ik zocht naar een activiteit waarin ik op een losse en intuïtieve manier met bewegen bezig kon zijn om zo een moment te hebben om volledig bij mijn zwangerschap stil te staan. (Zwangerschapsyoga kwam niet in aanmerking omdat ik daar zelf les in geef. Ik verwachtte als deelnemer onvoldoende te kunnen ontspannen in een yogales en daarom wilde ik iets heel anders doen. Toen) ik op het internet een beschrijving van Zwangerschapsdans vond paste dat perfect! Ik nodigde Assia uit om lessen bij ons in de studio te komen geven en dat heeft ze ook gedaan.

inderdaad: lekker los bewegen

Het pakte inderdaad uit zoals ik verwacht had. Ik ervaarde vrijheid tijdens het dansen en ik kon lekker los bewegen samen met mijn baby in mijn buik. De verschillende muziekstijlen en bewegingen vond ik erg leuk. Verrassend hoe verschillend een beweging op de ene muziekstijl heel anders aanvoelt dan op de andere.

fijn gevoel in mijn lijf en hoofd

Doordat iedere workshop 2,5 uur duurde kreeg ik echt de kans om even los te komen uit de dagelijkse dingen. Iedere keer weer eindigde ik met een positief gevoel na de workshop, juist meer energie en een fijn gevoel in mijn lijf en hoofd.

veranderingen in de zwangerschap doormaken

Door de oefeningen die we iedere keer deden kon ik bewust stilstaan bij de veranderingen die ik in mijn zwangerschap doormaak. Het was ook fijn om dit met andere vrouwen samen te beleven en te delen.

afgewisseld dans en naar-binnen-gekeerde-activiteiten

Ik vond het een mooie afwisseling tussen het dansen en de meer naar binnen gekeerde activiteiten, zoals affirmatiekaartjes trekken en het bekijken van tekeningen van de baby in de buik op ware grootte en dat samen delen.

Enthousiast en professioneel

Ik vind Assia met zeer veel enthousiasme de workshops begeleiden, daarnaast is ze erg professioneel en merk je dat ze een passie heeft voor zowel het dansen als het begeleiden van zwangeren. De workshops zijn erg divers en afwisselend, tegelijkertijd komen er dingen terug zodat er een vaste lesopbouw is en herkenning in de oefeningen.

Zwangerschaps dans yogadocente zwanger

Leuk, actief én ontspannen

Zwangerschapsdans van Mamadans is lekker los voelen in je lichaam, gedachten loslaten, bewust zwanger zijn en bewegen samen met je baby, positieve hormoonstroom komt op gang en dit stroomt ook na afloop door. Het is een leuke, actieve én ontspannen activiteit om je zwangerschap bewust mee te maken en echt een hele goede voorbereiding op de bevalling!”

Gemma – zwanger 3e trimester