Femke 2e zwangerschap

Femke testimonial zwangere vrouw dans cursus

band met mijn baby in mijn buik

Ik ben zwanger van mijn tweede kindje en ik merkte dat ik deze zwangerschap veel minder aandacht schonk aan het zwanger zijn in vergelijking met mijn eerste. Ik wilde graag meer aandacht voor deze zwangerschap en de band met mijn baby in mijn buik.

even ‘ik’ tijd

Het waren steeds heerlijke middagen voor mezelf en de baby. Echt even ‘ik’ tijd. En het was fijn om met andere zwangere vrouwen ervaringen uit te wisselen en gezellig samen te dansen en ook lol te maken.

bewustwording van de bevalling en daarna

Ik vond het waardevol om aandacht te hebben voor mijn zwangere lichaam en de baby. Ook een stukje bewustwording en voorbereiding op wat er allemaal komen gaat als de bevalling zich aandient en daarna vond ik prettig.

De dans van Mother and Child deden we iedere week en die vond ik heel bijzonder omdat de tekst en choreografie mij recht in mijn ‘moeder’hart raakte. Het was altijd een mooi en emotioneel moment.

onderzoeken wat bij mij past

Ik vond het heel leerzaam om met verschillende dansbewegingen te onderzoeken wat het beste bij mij past. Dans is een mooie manier om je bewust te worden van wat je lichaam nodig heeft / fijn vindt.

evenwichtig liet ze de onderdelen aan bod komen

Super lief, enthousiast en kundig, zo heb ik Assia meegemaakt tijdens de workshops. Het was fijn om allerlei aspecten van de zwangerschap en het moederschap te onderzoeken op zowel lichamelijk, geestelijk als gevoelsniveau. Alle onderdelen liet ze evenwichtig aan bod komen.

het geeft zelfvertrouwen

Zwangerschapsdans is echt een fijn moment voor jezelf en de baby. Het is leuk en gezellig om met andere zwangere vrouwen in contact te komen. Het is fijn voor je lichaam. Het geeft zelfvertrouwen! Hopelijk weten nog veel meer vrouwen zwangerschapsdanslessen te vinden.

Femke – zwanger 2e trimester van tweede kind