Ellen & haar baby

een les waar ik mijn kindje mee naar toe kan nemen

Ik wilde graag iets doen specifiek met zwangerschap, om deze fase te eren en te beleven en omdat ik contact zocht met andere zwangeren. Na de bevalling kwam ik terug in de lessen Mama & Dans omdat ik al wist dat ik dit fijn vond, maar ook omdat ik een les zocht om te bewegen waar ik mijn kindje naar toe kon mee nemen.

ik voel me beter

Ik voel me echt beter tijdens en na Mama & Dans, door te bewegen, te praten en door de meditaties. Dat rustmoment bracht echt rust, fijn dat ik dat met mijn kindje erbij kon doen! 

bewegen heeft mijn bevalling goed gedaan

Het idee dat bevallen en bewegen samen gaan vond ik heel leerzaam. Mijn eerste bevalling was vrij statisch en nu kreeg ik dus een ander idee erbij, dat het ook kan met beweging erbij. Dat heeft deze afgelopen bevalling goed gedaan. Verder was het nieuw voor me om te ‘dansen’ tegen de muur aan of aan een doek hangend oid. Dit zijn fijne vormen die inderdaad perfect kunnen passen en ik heb ontdekt dat je jezelf ook kunt ‘masseren’ tegen de muur, heel fijn.

op een zachte manier leidt ze de groep door de les heen

Assia heb ik als persoonlijk, vrolijk en warm ervaren. Ze neemt op een zachte manier de leiding en leidt de groep door de les heen. Ze kiest leuke muziek uit en is enthousiasmerend tijdens het dansen. In gesprekken had ik aan haar een open partner vol ondersteuning bij wat er is.

het was goed voor mij

Mama & Dans is echt fijn om samen met je baby te bewegen. Het heeft mij goed gedaan en daarom raad ik het aan!

Ellen – met baby