Zij zeiden

Ervaringsverhalen

Zwangerschaps dans cursus vrouw zwanger Delft Leiden Den HaagKrista, zwanger 3e trimester: “Ik dacht dat ik alleen actief zou dansen tijdens de cursus, maar ik raakte voorbereid op de geboorte en de periode daarna. Gedachten, emoties en actieve technieken die tijdens de lessen aan bod kwamen, gaven mij meer inzicht in mijzelf en daarmee groeide het vertrouwen in het positief benaderen van de geboorte van de baby. Eerlijk gezegd is zwangerschapsdans een van mijn hoogtepunten tijdens de zwangerschap geweest. Een aanrader voor zwangere vrouwen die houden van dansen, connectie maken met hun baby en een stukje zelfreflectie!” Klik hier voor de gehele reactie van Krista 

Zwangerschaps dans yogadocente zwanger

Gemma, eigenaar Neo Yoga Delft en zwanger 2e trimester: “Ik zocht een activiteit waarin ik op een losse en intuïtieve manier kon bewegen. Ik had behoefte om bij mijn zwangerschap stil te staan en vond het leuk de veranderingen die ik doormaakte te delen met andere zwangere vrouwen. Heel afwisselend en divers bleken de lessen en een mooie combinatie van dans en naar-binnen-gekeerde-activiteiten. Kortom: zwangerschapsdans is een leuke, actieve én ontspannen activiteit om je zwangerschap bewust mee te maken en echt een hele goede voorbereiding op de bevalling!”
Klik hier voor de gehele reactie van Gemma

 

Femke, zwanger van tweede Femke testimonial zwangere vrouw dans cursuskind: “Ik merkte dat ik deze zwangerschap veel minder aandacht schonk aan het zwanger zijn in vergelijking met mijn eerste. Ik wilde graag meer aandacht voor de band met mijn baby in mijn buik. De lessen zwangerschapsdans waren echt even ‘ik’ tijd. Ik vond het leuk en gezellig om met andere zwangere vrouwen in contact te komen. Dans bleek voor mij een mooie manier om mij bewust te worden van wat mijn lichaam nodig heeft / fijn vindt. Deze danslessen kan ik echt aanraden want het is fijn voor je lichaam en het geeft zelfvertrouwen!” Klik hier voor de gehele reactie van Femke

 

Wat je kunt verwachten. Het grootste gedeelte van een activiteit besteden we aan dans, een kleiner deel aan ontspanning, stretchhoudingen en technieken en een evenredig deel aan de overige les-onderdelen. De combinatie van dit alles geeft je een uitgebalanceerde voorbereiding op de bevalling en het jonge ouderschap!

Wat het jou geeft. Zowel zwangere vrouwen als mama’s met jonge baby als verzorgers hebben baat bij deze activiteiten. Je leert hoe je met dans, ontspanningstechnieken en een goede voorbereiding een fijne zwangerschap, een comfortabeler en voorspoediger bevalling en herstel en hoe je ontspannen in het ouderschap kunt staan. Je staat stil bij je veranderende lichaam en je leert belangrijke informatie die je kan ondersteunen. Zo raak je lichamelijk en geestelijk sterker en soepeler. Het is een complete voorbereiding en leuke ontmoeting met andere ouders.

Zo klinkt een activiteit. De meeste mama’s dansen rustiger, zachter, ingetogener dan voordat ze zwanger waren. Met af en toe een energieke swingende uitspatting. Ben je benieuwd hoe de muziek klinkt die daarbij past? Luister naar onderstaande afspeellijst. 

Zo ziet het eruit. Zie deze inspirerende filmpjes van dansende zwangere vrouwen en dansende vrouwen met baby.

Wow, dat wil ik ook! Maak je keuze uit een van de producten

Direct aanmelden voor een activiteit? Ga naar contact om je gegevens achter te laten.

4 gedachten over “Zij zeiden

  1. Ik heb een twee maanden oude baby en vond de lessen ontspannend. Het was prettig andere vrouwen te ontmoeten. We deden bewegingen en oefeningen met het bekken en die zijn in de post partum fase behulpzaam. Mijn baby schommelde heerlijk mee op mijn buik.

  2. Ik was 5 maanden zwanger toen ik meedeed. Dansen op rustige muziek in mijn eigen tempo vond ik erg ontspannend. Het voelde goed om mijn lichaam vrij te bewegen. Het was ook fijn om met de andere vrouwen te praten over onze ervaringen. Wat de docente vertelde over de beste startpositie van de baby in de buik voor de geboorte wist ik nog niet en vond ik nuttig om te weten! Al met al een heel fijne ervaring en een aanrader!

  3. Wat een heerlijke mamadansles gisteren, bedankt! Mijn kleintje was eigenlijk toe aan een slaapje aan het begin van de les…maar ik hoefde me helemaal geen zorgen te maken, want ze viel lekker in slaap in mijn Manduca draagzak, al wiegend en dansend tijdens de les. Zij slapen en ik lekker bewegen en ontspannen, volgende week weer:-)

  4. Assia’s classes in Panama are lots of fun – she is an inspiring, creative and imaginative teacher who creates very special classes that children and adults can enjoy together. I danced with my three and one year old children. A great experience!

    Molly

Reacties zijn gesloten.