Agenda

Privé sessie ‘Bewegen & Bevalling’ 

Leer wat je kunt DOEN tijdens je bevalling. In 90 minuten oefenen we beval-houdingen. Jij en je je geboorte partner doen niet alleen ervaring op maar jullie raken ook geïnformeerd over het positieve effect van muziek en beweging voor verminderen van pijn en een soepele bevalling. Voor €90,- incl btw en exclusief reiskosten vanaf 8 km buiten Leiden. Lees verder

Privé sessie Bewegen & Zwanger
Leer wat je kunt DOEN tijdens je zwangerschap. In 90 minuten oefenen we veilige bewegingen voor een soepel en flexibel lichaam. Jij doet niet alleen ervaring op maar je raakt ook geïnformeerd over het positieve effect van muziek en beweging voor het verminderen van pijn en een goede start van de bevalling. Voor €90,- incl btw en exclusief reiskosten vanaf 8 km buiten Leiden.
Lees verder

Ritueel & Dans
Vier jullie zwangerschap, de geboorte en/ of het vormen van jullie gezin met een ritueel vol dans en momenten van betekenis om deze fase in jullie leven te markeren. Voor groepen tot maximaal zes personen met een programma van 90 minuten a €120,- incl. btw excl. eventuele reiskosten/ huur studio. In overleg ook prijs per deelnemer mogelijk.
lees verder

Mama&Dans en Bewegen&Bevallen workshops Leiden
De Mama & Dans workshops zijn voor zwangere vrouwen (alle maanden) en vrouwen die recent bevallen zijn (tot 1 jaar geleden). Ben je al bevallen? dan kun je kiezen om mét of zonder je baby te komen. De Bewegen & Bevallen workshops zijn speciaal voor zwangere vrouwen vanaf ongeveer zes maanden en hun geboortepartner. lees hier meer en meld je interesse.

***Momenteel zomerstop tot in september. meld je aan voor nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van workshops***

Contact en Aanmelden
Is dansen tijdens je zwangerschap en bevalling iets voor jou? Wil je wel meer weten hoe en wat? Bel me op 06 19 82 60 46 of stuur me je gegevens en vragen via het contactformulier of een email naar assia@mamadans.nl. Bij aanmelding gelden betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze ontvang je per email direct na aanmelding.

Tarieven klik hier